Vloer verwijderen

Kors Woningontruiming: specialist in uw vloer verwijderen

Kors Woningontruiming is een ervaren specialist wanneer het om een vloer verwijderen gaat. Op een professionele wijze zetten wij ons in om een uitstekende en snelle service te leveren, zodat de werkzaamheden spoedig voltooid kunnen worden en u profiteert van aantrekkelijke prijzen.

Vakkundige werkwijze

Vloerbedekking verwijderen is een werkzaamheid die veel kennis en expertise eist. Het kost namelijk veel tijd en in veel gevallen is er speciale apparatuur nodig om lijmresten te verwijderen. Wij beschikken over professionele machines, waarmee we de vloerverwijdering op vakkundige wijze kunnen uitvoeren. Indien noodzakelijk schuren wij de overgebleven resten weg. Wij zijn onder meer in te schakelen voor het weghalen van laminaat, tapijt, pvc en hout. Maar ook andere vloersoorten zijn ons niet onbekend en wij kunnen tevens uw vloerbedekking van de trap verwijderen. Wel is het zo dat wij geen plavuizen en parket weghalen.

Complete dienst

Onze diensten passen we aan op uw situatie om tot een hoogwaardig resultaat te komen. Wilt u ons door het hele huis de vloerbedekkingen laten verwijderen? Of heeft u een specifieke ruimte die u uit handen wilt geven? De kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte van de vloer, het soort vloerbedekking en hoe deze verlijmd is. Het afval vervoeren we vervolgens voor u naar de stort. Voordat we voor u aan de slag gaan, komen we bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen. Pas als u akkoord bent met de offerte, plannen we een afspraak in.

Wilt u een vloer laten verwijderen door Kors Woningontruiming of meer informatie? Bel naar 085-8884847 of vul het contactformulier in. Een vloer verwijderen laat u over aan onze specialisten.