Onze werkwijze

De werkwijze van Kors Woningontruiming

Bent u benieuwd naar de werkwijze van Kors Woningontruiming? Op deze pagina vertellen we u meer over hoe wij te werk gaan. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en waar het bij ons om draait. Uiteraard staan de klant, de kwaliteit en het leveren van een uitstekende service te allen tijde voorop.

Onze manier van werken

  1. 1  Wij zijn actief door heel Nederland met uitzondering van Brabant en Limburg en komen altijd geheel vrijblijvend op locatie.
  2. 2  Zodra u contact met ons opneemt voor een offerte, plannen we direct een afspraak in.
  3. 3  Wij komen de woning bekijken en nemen uw wensen door.
  4. 4  Na de woning samen te zijn doorgelopen en uw wensen en de door ons uit te voeren werkzaamheden te hebben doorgenomen, stellen wij op basis hiervan een geheel vrijblijvende offerte op.
  5. 5  Indien u akkoord gaat met de offerte, zullen we in overleg met u een datum vaststellen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.
  6. 6  Wij zorgen ervoor dat de woning naar tevredenheid opgeleverd wordt.

Milieubewust afvoeren

Ons doel is om op een milieubewuste wijze te werk te gaan. Wij zullen uw spullen dan ook altijd milieubewust voor u afvoeren. Alle herbruikbare spullen krijgen altijd een herbestemming via de kringloop, het Leger des Heils of goede doelen. Op deze manier blijft er maar weinig restafval over en sparen wij het milieu. 

Heeft u nog vragen? Bel gerust naar 085-8884847 of vul het contactformulier in. Een van de specialisten van Kors Woningontruiming vertelt u dan meer over de dienstverlening en werkwijze van onze woningontruiming.