Bezemschoon opleveren

Woning bezemschoon opleveren

Kors Woningontruiming staat voor u klaar wanneer het gaat om het bezemschoon opleveren van een woonhuis, appartement of verzorgingshuis. Hierbij gaan we vanzelfsprekend op een professionele wijze te werk om zo te komen tot het benodigde eindresultaat. Wij zorgen voor een bezemschone oplevering zodat de woning kan worden opgeleverd aan de verhuurder of makelaar.

Onze specialisten zorgen voor een bezemschone oplevering zoals vereist.

Diverse werkzaamheden

In combinatie met een woningontruiming kunt u ons inschakelen voor een bezemschone oplevering. Wij plaatsen kroonsteentjes op de kabels, vullen we gaten waar nodig, verwijderen we afzuigkappen, verwijderen we overbodige wanden en voeren we kleinschalige reparaties uit. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Voordelige kwaliteit

Een huis bezemschoon opleveren is een vereiste vanuit de makelaar, woningbouwvereniging of verhuurder. Deze partijen doorlopen het huis op aanpassingen en nodige reparaties. Wij maken de woning opleverklaar volgens de eisen van de woningbouwvereniging, verhuurder of makelaar. Wij komen geheel op afspraak naar de woning om uw wensen door te nemen. Op basis hiervan ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. In overleg kunnen wij ook de eindinspectie door de woningbouwvereniging of verhuurder én sleuteloverdracht voor u doen!

Een woning schoon laten maken door Kors Woningontruiming? Een woning bezemschoon opleveren doen wij op vakkundige wijze. Bel naar 085-8884847 of laat een bericht achter via het contactformulier voor het maken van een afspraak of voor eventuele vragen. Laat ons uw woning schoonmaken en geef alles uit handen.